Animert Klubb

27/10/2016

Animert Klubb / 11 NOV / 22:30 / Litteraturhuset

Billetter: 100 NOK (festivalpass eller fredagspass er gyldig som billett)

Animert Klubb er et unikt samarbeidsprosjekt hvor musikk og animasjon lever i symbiose og skaper en klubbevent av de sjeldne. Tre musikkartister er teamet opp med tre visuelle kunstnere for å skape en klubbkveld hvor ekspansiv elektronisk musikk kombineres med nyskapende animert visuell kunst. Resultatet vil kun fremføres under Fredrikstad Animation Festival. Artistene er utvalgt i samarbeid med prosjektets kunstneriske ansvarlig Henrik Langgård, som er musiker og en aktiv figur i musikk- og kunstmiljøet i Fredrikstad.

Meta-multi-instrumentalisten Captain Credible som i 2015 gav ut Dead Cats på et eget kretskort, samarbeider med kunstneren Daniel Wiklund, som arbeider med audiovisuell kunst og romlige installasjoner, og som står bak produksjonsplattformen Hypnorama.

Mari-Liis Rebane og Quiltland har teamet opp, og skal kombinere Mari-Liis interesse for å utvide begrepet animasjon, og interaksjon mellom kunst, media og teknologi med Quiltlands surrealistiske og ofte melankolske lydlandskap.

Det tredje paret som arbeider sammen med å kombinere visuell kunst og musikk består av den visuelle multi-kunstneren Mats Sivertsen, som ofte har et sci-fi inspirert uttrykk i sin kunst, og Mesak med erfaring fra elektroscenen, hiphop, tekno, skwee og lydkunst.

Animert Klubb blir en visuell musikkopplevelse du ikke vil gå glipp av!