Animert på Litteraturhuset #2: Smakebiter fra FAF 2017 og programslipp!

19/10/2017

Tid: Fredag 25. oktober kl 18.00
Sted: Litteraturhuset i Fredrikstad 
Gratis inngang! Meld deg på her!

Fredrikstad Animation Festival er rett rundt hjørnet og vi gir noen smakebiter fra programmet under Animert på Litteraturhuset #2. Etter seansen blir det fest på Holwech med DJ Palma AKA festivalleder Anders Narverud Moen.

Filmprogram:

Junction
Regi: Nathan Jurevicius
Lithuania/Canada/Australia – 2016
Lengde: 7 min

I generasjoner har ansiktsskifteren laget leiresymboler som endre både vindens form og ansiktene til slekta. Denne gang er den yngste i familien som får oppdraget med å gå de titusen trinn til toppen av fjellet og for å omgi byen med forandringens vind.

Kali, the Little Vampire (2012)
Regi: Regina Pessoa
Portugal – 2012
Lengde: 10 min

Kali en liten vampyr som plages av han ikke kan leve i dagslys. Misunnelig på andre unger som ikke enser hans eksistens, må han hele tiden befinne seg i skyggene. En dag, mens han nok en gang observerer de andre barna leker ved jernbanesporene, bryter han ut av sin skyggetilværelse og oppdager at han også kan bety noe for andre.

Om noen år er alt annerledes
Regi: Julie Engaas
Norway – 2017
Lengde: 10 min

Jeg savner naturen, jorden og følelsen av at sommeren varer evig. At alt er mulig, og hele verden ligger for mine føtter, og tro det ville vært bra.

Nothing to Declare
Regi : Will Adams
UK – 2017
Lengde: 8 min

Chris returnerer hjem på julaften, etter en lang reise gjennom Sør-Amerika. Det virker som om ingen er hjemme, men inne finner han familien, død.

Psykisk kan du vera sjøl
Regi: Anders Hesbøl
Norway – 2017
Lengde: 4 min

En musikkvideo fra albumet Heidersmenn av Stein Torolf Bjella. Den noble familien Hest og den litt mer fillete Kaninfamilien er samlet for et ikke så veldig koselig bryllup.