Første seminargjester offentliggjort!

12/10/2017

En måned før festivalstart kan vi endelig avsløre seminargjester som er klare for fredagens bransjeseminarer. To unike kunstnere og filmskapere som begge har oppnådd internasjonal suksess med to helt forskjellige tilnærminger innen animasjon; Samantha Moore, en animert dokumentarfilmskaper med doktorgrad, og Nathan Jurevicius, en regissør, illustratør og karakterdesigner med stor suksess også innen spill og animasjon.

Samantha Moore er en prisvinnende filmskaper som i hovedsak jobber med animert dokumentar hvor hun ønsker å forklare fenomener som ikke lar seg beskrive med live action. Hun har spesialisert seg på å samarbeide med vitenskapsforskere innen alt fra arkeologi til mikrobiologi. I sin presentasjon som holdes fredag formiddag, vil Samantha diskutere metodene hun har utviklet for å skape sine unike filmer.

Nathan Jurevicius er en multikunstner som jobber som illustratør, regissør, leketøysdesigner, forfatter og kunstner. Han er kanskje mest kjent for sitt arbeid med multimedia serien Scarygirl. I presentasjonen som han vil gjøre fredag morgen, vil han gjennom sine mangfoldige prosjekter og visuelle stil gi en fremstilling av tankene bak hans kreative prosess. Han vil også se på historiefortellingen bak hans animerte prosjekter.