Høydepunkter lørdag!

11/11/2017

Lørdag er Familyday! Ta med familien til Fredrikstad Kino og delta på de morsomme aktivitetene her. E6 Østfold Medieverksted arrangerer et animasjonsverksted for barn som starter klokken 12.00, VR-utstyr være tilgjengelig slik at du kan se Son of Jaguar og Sonaria, og det blir Barnedisko hvor du kan danse med Knerten selv.

Det er visning av en rekke familievennlige filmer på lørdag: OBOS-filmen Jul i Mummidalen og Ekspedisjon Knerten er begge førpremierer. Visningen av Children’s Film Competition Programme har gratis inngang. Dette gjelder også visningen av Sagan om Karl-Bertil Jonssons Julafton som er en del av prisutdelingen for beste Barne film.

Fraser MacLean vill signere sin bok Setting the Scene kl 13.00 på Fredrikstad Kino, og Per Åhlin og Elisabeth Lysander vil signere Per Åhlin: Bildmakare och animatör etter Scandinavian Master på Litteraturhuset kl 16.45. (Begrenset antall bøker.)

Dagen avsluttes med prisutdelingen av Golden Gunnar på Litteraturhuset, hvor singer/songwriter Egil Olsen som er kjent for sine underholdende live shows er konfransier. Etter prisutdelingen danser vi bort kvelden med DJ Vivian Vega.

Familyday er muliggjort ved samarbeid med E6 Østfold Medieverksted, Fredrikstad Kino og vår offisielle sponsor OBOS.