Lørdagens høydepunkter 

12/11/2017

Av Eirik Hammeren Standal

Fredrikstad Animation Festival er Nordens største festival for animert film. På lørdagen har det blitt vist mange vakre animasjonsfilmer. Fra kortfilmer til langfilmer. Det har vært musikk og det har vært latter. Det har vært flotte utstillinger, og det har vært mange morsomme aktiviteter for store og små. Dagen ble avsluttet med glede og latter, sang og musikk. Og dagen ble konkludert med utdeling av den stolte prisen, Golden Gunnar.  

Lørdag var dagen hvor det har blitt gitt mange muligheter til å delta i en rekke morsomme aktivitetene. Det har blitt gitt mange fine muligheter til å se vakre animasjonsfilmer som ble vist i de mange kinosalene. Det har vært visninger av mer enn mange flotte familievennlige familiefilmer. 

Viritual Reality, eller VR-utstyr har blitt gitt gjort tilgjengelig for å gi muligheten til å se VR-kortfilmer, og det har vært barnedisco med selveste Knerten. Det har vært en flott utstilling med vakre tegninger av forskjellige karakterer og forskjellige scener fra Per Åhlins animasjonsfilmer.  

Lørdagen ble avsluttet ved Litteraturhuset med gledelig musikk fra sanger og sangforfatter, Egil Olsen. Og med lørdagens slutt ble prisen for beste animasjonsfilm, Golden Gunnar gitt. Etter en flott prisutdeling ble det fin musikk med den talentfulle DJ Vivian Vega.  

 

Film av Irrjan Jernsletten and Nora Johansen Rosenkilde.