Samarbeid med OBOS!

03/05/2017

OBOS og Fredrikstad Animation Festival har inngått samarbeid for festivalen som arrangeres 9.-12. november 2017, hvor OBOS er Fredrikstad Animation Festivals nye hovedsponsor. Målsettingen for samarbeidet er å satse på publikum i Fredrikstad og omegn, og å gjøre festivalen til fire feststemte dager i animasjonens tegn.

Fredrikstad Animation Festival satte i 2016 salgsrekord for festivalpass, og håper med mulighetene samarbeidet med OBOS gir, å fortsette den positive besøkstrenden for festivalen i 2017. Familiedagen har vært en av de best besøkte dagene under festivalen, hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og vises animasjonsfilm for hele familien. Gjennom samarbeidet med OBOS vil det i 2017 være mulig å satse ytterligere på dette arrangementet, og inkludere flere morsomme og spennende aktiviteter for store og små.

Regiondirektør i OBOS Østfold, Steinar Frølandshagen gleder seg til å starte samarbeidet som han håper vil komme mange av Fredrikstads innbyggere til gode. ”For OBOS som boligutbygger er det viktig å skaper trivsel og et godt lokalmiljø for våre medlemmer. Vi ønsker gjennom samarbeidet med Fredrikstad Animation Festival å bidra til et rikt og mangfoldig kulturtilbud for store og små i Fredrikstad.”

Daglig leder for Fredrikstad Animation Festival, Anders Narverud Moen, er også positiv og glad for mulighetene samarbeidet gir. ”Fredrikstad Animation Festival er godt forankret lokalt samtidig som det er en viktig arena for animasjonsbransjen i Norden og Baltikum. Samarbeidet gjør det mulig for oss å skape en fest for byen på Fredrikstad Kino.”