Program #4 på Kulturhuset i Oslo: Ny norsk studentfilm

30/01/2017

Det er på tide med Program #4 med animert film på Kulturhuset i Oslo den 8. februar kl 18.00. Denne gangen bys det på nye norske eksamensfilmer fra Høgskulen i Volda, Kunsthøgskolen i Oslo, Kunst- og designhøgskolen i Bergen og Kingston University. Om tematikken i filmprogrammet er representativt for hva studenter tenker på er usikkert, men filmene dekker tema som vår plass i universet, sosial angst og utforsking av seksualitet. Dette er noen av de absolutt beste studentfilmene som er vist under Fredrikstad Animation Festival de siste årene, og det er på sin plass å vie disse norske talentene et eget program.

Gratis adgang! Meld deg gjerne på vår Facebook event her!

Filmprogram
But Milk is Important
Regi: Eirik Grønmo Bjørnsen og Anna Mantzaris
Norge, 2012
Lengde: 10:38
En mann med sosial angst blir forfulgt av et naivt og klumsete vesen…

Beauty in Numbers
Regi: Rebecka Taule
Norge, 2016
Lengde: 04:16
En film om å utforske mysteriene i det uendelige tallet pi. Filmen tar seeren med på en matematisk reise som viser hvor nummeret vises i naturen.

Bluebarry
Regi: TwinTrash / Tommy & Markus Vad Flaaten
Norge, 2015
Lengde: 05:22
På desperat leting etter vann, oppdager blåbærene Blue og Barry at den brutale ørken-næringskjeden er større og tøffere enn noen kan tenke seg.

Wife, Interrupted
Regi: Severin A. T. Roald
Norge, 2015
Lengde: 11:00
Historien om en voksen dames dristige forsøk på å vekke sin manns seksuelle interesse igjen.

Abductea
Regi: Silje Therese Skarli
Norge, 2015/2016
Lengde: 04:35
En utenomjordisk skapning er sendt på et oppdrag for å bortføre en gammel dame. Dette viser seg å være en hel del vanskeligere enn det burde være…

Kaffetid og rom
Regi: Ulrik Sæther Rolstad
Norge, 2016
Lengde: 10:10
Vi befinner oss på en planet, roterende hundretusenvis av mil i timen, et sted av tilsynelatende uendelig størrelse, nedfelt i en konstant dynamisk synergi mellom et flercellet økosystem innpakket i designerklær, og bevissthet.See More