Hvordan bestille billetter til festivalmoroa - Fredrikstad Animation Festival

Hvordan bestille billetter til festivalmoroa

Med festivalens nye digitale innhold kreves det også et nytt billettsystem. Dersom du ønsker litt veiledning for å komme i gang så har du det her.

Festivalpass

Det er nødvendig at alle registrerer en brukerkonto på grunn av smittevernsreglene. Du kan gjøre dette når du kjøper et festivalpass her.

Logg inn i din brukerkonto før du benytter deg av linkene som følger i teksten her: Ditt digitale festivalpass/QR-kode finner du her.

Etter å ha kjøpt et pass og opprettet kontoen din er du klar til å reservere plass/billett på visningene/arrangementene du vil delta på her. Sørg for å gjøre dette før arrangementet starter.

Når det er på tide å vise billett for å delta på arrangement eller filmvisning finner du dem her. Her finner du også setenummeret ditt oppgitt. Vennligst ha billetten klar på smarttelefonen din når du ankommer arrangementet. Eller, dersom du har et trykt festivalpass (kort), kan du få skannet QR-koden din (NB. Du må fortsatt bestille billetter til alle arrangementer på forhånd.)

Enkeltbilletter

Dersom du ønsker å kjøpe enkeltbillett(er) kan du registrere din brukerkonto når du velger screening/arrangementet du vil delta på her (etter å ha valgt et sete).

Dersom du har andre spørsmål eller vil ha litt veiledning, er vi klare til å hjelpe i infoboden på Fredrikstad Kino.

faf