Utvidet festivaltilbud og slipp av Early Bird-festivalpass - Fredrikstad Animation Festival

Utvidet festivaltilbud og slipp av Early Bird-festivalpass

Fredrikstad Animation Festival utvider sitt tilbud, og inkluderer i 2020 et digitalt festivaltilbud i tillegg til alle festivalens aktiviteter i Fredrikstad.

Å planlegge festival i 2020 har vært et utfordrende og derfor velger mange festivaler å gå digitalt. Tradisjonen tro vil animasjonsfestivalen i Fredrikstad, holdes på byens kino – for 20. gang – og velger samtidig å utvide med et digitalt tilbud.

Festivalens passholder får tilgang til både den fysiske festivalen og det digitale festivaltilbudet. Samtidig er prisen for Early Bird-festivalpass bare 200,- NOK i år. Vi håper slik at mange vil benytte seg av Early Bird-tilbudet selv om det er litt usikkert å planlegge reiser nå.

Filmer valgt ut til festivalens konkurranseprogram slapp den 14. juli. Sjekk hva FAF 2020s konkurranseprogram har å by på her, og sikre deg ditt Early Bird-festivalpass nedenfor.

Tilbudet er tilgjengelig frem til 1. oktober (inntill 300 pass).

Donasjoner

Siden vi i år tilbyr våre festivalpass til en sterk redusert pris, har vi også åpnet for donasjoner til festivalen. Prisen for Early Bird-passet er satt til hva vi mener er en rimelig pris dersom festivalen skulle bli tvunget til å kun tilby et digitalt tilbud. Dette gjør at vi forventer mindre billettinntekter i 2020.

Hvis du (som oss) synes at Early Bird-passene er veldig billige, kan du gi et ekstra bidrag for å sikre festivalens økonomi i en utfordrende tid («Kjøp nå»-knappen ovenfor). Vi er takknemlige for alle kjøpte pass og donasjoner!

faf