Endelig er vi i gang! - Fredrikstad Animation Festival

Endelig er vi i gang!

Festivalens første dag! Vi gleder oss så mye til å dele disse fire dagene med filmer, seminarer, arrangementer og mingling med dere alle. Hvis du ikke allerede har gjort det, er det på tide å bestille billetter til arrangementene du ønsker å delta på. Her er et lite utvalg av hva du har å se frem til i dag!

EduFest: Narissa Schander og Vibeke Heide

Narissa Schander er en animatør og spesialist i 2D-animasjon, og har jobbet med flere høyt anerkjente filmer, og vil dele sin erfaring. Hun følges av den dyktige regissøren og produsenten, Vibeke Heide, som vil innta scenen for å diskutere mangfold og representasjon i animasjonsbransjen.
SKAFF BILLETTER

Symposium Researching Animation – Nordic Perspectives

Hva gjør vi når vi forsker på animasjon? Hvilke spørsmål stiller vi, og hvilke muligheter innen animasjon avdekkes av disse spørsmålene? Animasjonsstudier er et ungt og blomstrende forskningsfelt som undrer seg over animasjon i alle dens fantastiske former. Vi ønsker å vise en rekke perspektiver i dette symposiet, slik at publikum kan få et bredere syn på noen av bekymringene, temaene og spørsmålene som opptar nordiske forskere nå.

SKAFF BILLETTER

Utdanningsstander

Fredrikstad Kino-foajeen yrer av utstilling, bokhandel og festivalens samarbeidspartnere TV Paint og Game School, Høyskolen i Innlandet. Torsdag tar utdanningsstander over kinoen, og lar studentene lære mer om animasjonsfokuserte studier. Game School,  Westerdals – Høgskolen Kristiania og Høgskolen i Volda vil være tilstedet i Fredrikstad Kino-foajeen fra 10:30 – 16:30.

Beste av internasjonal kortfilm 1

Vil du vite hva som skjer i den internasjonale animasjonsscenen? Vi har håndplukket 12 av de beste animerte kortfilmene vi har sett de siste par årene. Dette er filmer du vil se!

SKAFF BILLETTER

Porteføljpanel

Ny i bransjen, og usikker på hvor du skal begynne? Hopp inn med begge føttene, og få ekte tilbakemeldinger fra høyt respekterte animasjonsfagfolk.

SKAFF BILLETTER

faf