Character Workshop: Celia Kaspar - Fredrikstad Animation Festival

Character Workshop: Celia Kaspar

Kom å lag dine egen animasjonsfilmkarrakter på Fredrikstad Bibliotek lørdag 23. Oktober. Alle mellom 10 og 15 år kan delta når karakterdesigner Celia Kaspar holder et gratis kurs om hvordan utvikle sine egne tegnede figurer. Celia er tysk og har den siste tiden jobbet med den nyeste My Little Pony: A New Generation, hvor hun leder for utviklingen av figurene for filmen. Hun har i en rekke år jobbet innenfor animasjonsfilm og har undervist i tradisjonelle tegning, samtidig som hun har jobbet med å utvikle karakteren både for barnefilm og prosjekter rettet mot ungdom og voksne.
I løpet av denne workshopen vil Celia vise frem hvordan hun arbeider for å skape sine karaktere samtidig som hun vil veilede de unge i hvordan de skal designe sin egen karakter. Workshopen vil foregå på engelsk, men det vil være assistenter tilstede som kan veilede på norsk.

Participants

Celia Kaspar

Celia Kaspar er en frilans karakterdesigner og illustratør som bor i Bielefeld i Tyskland. Siden 2015 har hun arbeidet med forskjellige prosjekter og opparbeidet erfaring i karakterdesign for mobilspill, barnebøker og animasjonsprosjekter for både TV og spillefilmer. Hun har jobbet med prosjekter for studioer som Brown Bag Films og Boulder Media, hvor hun var en av karakterdesignerne for den nye My Little Pon filmen. Hun har også undervist innenfor tradisjonell tegne-animasjon og karakter design i flere år, både ved verksteder og kurs på skoler.

faf