Meet the Distributors - Fredrikstad Animation Festival

Meet the Distributors

Hvordan skal du distribuere filmen din til et internasjonalt marked? Et evig spørsmål alle filmskapere forsøker å finne ut av. Under årets festival har FAF samlet forskjellige distributører som er spesialisert i kortfilm og uavhengige spillefilmer, og du kan møte dem i forbindelse med en lunsjpause på Blender Collective, en felles arbeidssted, som festivalen deler med den kreative bransjen i Fredrikstad.

Billetter

Participants

Sanne Jehoul

Sanne Jehoul jobber i kortfilm avdelingen i det Wien-baserte salgs og festival distribusjons selskapet Square Eyes. Hun er også programdirektør for Glasgow Short Film Festival, Skottlands ledende kortfilm arrangement. I tillegg jobber hun freelance på tvers av kurering og skriving, har ledet industri programmet hos Vienna Shorts i 2022 og sitter i Forstanderskapet ved Glasgow Artists’ Moving Image Studios.

Luce Grosjean

Luce Grosjean etablerte Sève Films i 2014. Dette er et distribusjons selskap for å promotere student filmer og unge talentfulle regissører på animasjons festivaler. I 2017 jobbet hun med Miyu Productions for å lage Miyu Distribution, som spesialiserer seg på distribusjon på festivaler og internasjonale salg av animasjon. Fire av de filmene hun distribuerte har blitt nominert hos Oscar, en hos César og filmene hennes er kjent for å få internasjonal suksess. Selskapet hennes fikk prisen for beste kortfilm distribusjons selskap i 2020 av UiFrance og Fête du Court Métrage.

faf