Beyond the Fence

26 OCT 13:00 - 18:00 Byhallen

Unit-7 er en nysgjerrig Robot som jobber på en søppelhaug der den sorterer søppel, dag inn og dag ut. Men han tror det er mer i denne verden, og begynner å fundere over verdenen utenfor gjerdet. Plutselig får han en idé. Vil han lykkes i det han forsøker å oppnå?

Info

USA | 2017 | 03:00 |
Quill
Regissør: Goro Fujita
Produksjon: Oculus Story Studio
Animasjon: Goro Fujita
Regissørens Biografi:

Goro Fujita er en art director, illustratør og Visual Development Artist basert i California Bay Area. 
Han startet sin karriere som en 3D-figuranimatør og Visual Development Artist da han jobbet med langfilmer og TV-reklame i Tyskland. 
I 2008 startet han hos DreamWorks Animation som en Visual Development Artist og jobbet på Merry Madagascar, Megahjerne, Madagaskar 3, Madagaskarpingvinene og Boss Baby. Han forlot DreamWorks i 2015 for Oculus Story Studio i San Francisco der han var art director på den Emmy-vinnende VR-opplevelsen Henry. Goro er også kjent for banebrytende kunst i VR ved hjelp av verktøy som Quill og Medium. I 2017 startet han hos Facebook Social VR for å fortsette utviklingen på Quill og å introdusere verden til kunst i VR. Goro vil presentere sitt arbeid og VR-prosjekt på seminaren Fredag morgen på Fredrikstad Kino.

Films in the programme