INVITASJON TIL WORKSHOP FOR UNGE - Fredrikstad Animation Festival

INVITASJON TIL WORKSHOP FOR UNGE

Er du mellom 16 og 20 år og interessert i animasjon, design og film? Har du lyst til å lage egne filmer, men trenger inspirasjon for å komme i gang? Eller har du kanskje litt erfaring, men ønsker å videreutvikle dine ferdigheter? Meld deg på vår workshop for unge talenter som arrangeres forbindelse med Fredrikstad Animation Festival 2021.

I samarbeid med Amandus-festivalen og E6 – Østfold Medieverksted inviterer Fredrikstad Animation Festival i til animasjonsfilmworkshop med animatøren og kortfilmskaperen Margrethe Danielsen.

Margrethe er en erfaren stop-motion animatør og vil fokusere på den kreative prosessen ved det å skape animasjonsfilm. Workshopen går over to dager og det legges opp til eget arbeid for deltagerne, slik at man kan lage sine små egne filmer.

Om workshop lederen:
Margrethe Danielsen er en norsk filmskaper. hun har en bachelor i animasjon fra Høgskolen i Volda og holder fortiden på med sin Master i Media Practices. Hun har arbeidet med Stop Motion i Estland, Irland, Belgia, Norge og i Frankrike og har deltatt i mange internasjonale produksjoner. Etter at hun hadde stor suksess med sin eksamensfilm Pearl Diver, er Margrethe fortiden i produksjon med sine første kortfilm som profesjonell filmskaper Bear Hug.

Praktisk info:
Dato: 23. og 24. Oktober
Sted: E6 – Østfold Medieverksted
Påmelding: her
Svarfrist: Løpende
Kurset er gratis, eventuelle kostnader for opphold dekkes.

Kurset arrangeres av Fredrikstad Animation Festival i samarbeid med Amandus Internasjonale studentfilmfestival – Lillehammer og E6 – Østfold Medieverksted, med støtte fra Viken Ung.
Deltagerne er også akkreditert til festivalen og er invitert til festivalens filmvisninger og seminarer som foregår utenom.

faf