Lørdagens høydepunkter! - Fredrikstad Animation Festival

Lørdagens høydepunkter!

I går var det mange spennende arrangementer og filmer.

Et av høydepunktene var Animation Producer Day. Her fikk vi innblikk i den kreative siden av animasjon, med de velkjente fagpersonene Don Hahn, Matthew Luhn, Philip LaZebnik, Claus Toksvig Kjær og Frederick Howard.

 

Det var også mulig å oppleve VR på sitt beste på Fredrikstad Bibliotek. Her fikk du opplevd The Hangman at Home. Dette var en unik opplevelse.

 

For å feire det kunstneriske arbeidet i kortfilm for barn, delte festivalen ut en Golden Gunnar-pris for beste nordisk-baltiske barnefilm. Vinneren var Matilda and the Spare Head (Regissør: Ignas Meilūnas). FAF gratulerer Meilūnas!

 

For å markere avslutningen på den nordisk-baltiske konkurransen, ble det avholdt en prisutdeling på Phønix, et festlig sted i en nyklassisk stil. Fredrikstad Animationsfestivals ikoniske pris, Golden Gunnar, ble gitt til de fortjente vinnerne av beste kortfilm, beste oppdragsfilm, beste studentfilm, beste barnefilm og beste spillefilm.

Seremonien ville ikke vært komplett uten publikumsprisen, og sist, men ikke minst, Golden Gunnar Grand Prix. Se alle vinnerne her.

Dagen ble avsluttet med den utsolgte konsert av Klubbkollektivet. Her var det dansing og godt humør!

faf