LUNCHBOX LECTURE SERIES: Wolfwalkers - Fredrikstad Animation Festival

LUNCHBOX LECTURE SERIES: Wolfwalkers

62 GEORGE STREET, I samarbeid med NATIONAL FILM BOARD OF CANADA, presenterer årets

LUNCHBOX LECTURE SERIES

Holdt av Kaboom, AniFilm, og Fredrikstad Animation Festival

Apple Original Films

  WOLFWALKERS  

Bli med på en av tre online seminar om den kreative prosessen bak filmen, med påfølgende Q&A seanse med regissørene Tomm Moore og Ross Stewart.

Anifilm: https://www.youtube.com/watch?v=GANaeLElwCY&t=22s&ab_channel=ANIFILMLiberec
Fredrikstad: https://animationfestival.no/lunchbox-lecture-series-wolfwalkers/
Kaboom: https://www.kaboomfestival.nl/2020/12/30/wolfwalkers/

Merk: det er begrenset med plass, og førstemann til mølla gjelder.

Wolfwalkers er tilgjengelig på Apple TV+

Wolfwalkers er den siste filmen i den Irland trilogien til den Oscar-nominerte regissøren Tomm Moore (Song of the Sea, The Secret of Kells) og regissør Ross Stewart (The Secret of Kells), produsert av det prisvinnende studioet Cartoon Saloon og MEusine Production. Wolfwalkers hadde sin verdenspremierer på Toronto International Film Festival i 2020 og er fortiden tilgjengelig på strømmetjenesten AppleTV+.

I en tid preget av overtro og magi, en ung jegerlærling, Robyn Goofellowe, reiser til Irland med hennes far for å utslette den siste ulveflokken i landet. Mens hun utforsker det forbudte landskapet utenfor bymurene, blir Robyn venn med villstyringen Mebh, et medlem av en mystisk stamme som ryktes å kunne transformere seg til ulver i løpet av natten. Etterhvert som de søker etter Mebhs savnede mor, oppdager Robyn en hemmelighet som drar henne videre inn i en magisk verden og risikerer å bli til det hennes far er på oppdrag for å utslette.

Apple TV+ er tilgjengelig på Apple TV app på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, select Samsung og LG smart TVs, Amazon Fire TV og Roku itillegg til tv.apple.com, for $4.99 per måned med en syv dager gratisperiode. Apple TV app vil være tilgjengelig på Sony og VIZIO smart TV senere i 2021.

Regi: Tomm Moore and Ross Stewart

Manus: Will Collins

Stemmeskuespillere: Honor Kneafsey, Eva Whitaker, Sean Bean, Simon McBurney, Tommy Tiernan, Jon Kenny, John Morton, and Maria Doyle Kennedy

Produsert av: Paul Young, Nora Twomey, Tomm Moore and Stéphan Roelants

Studioer: Cartoon Saloon and Melusine Productions

faf