Besøk - Fredrikstad Animation Festival

Besøk

Reise og opphold

Fredrikstad ligger 90 km sør for Oslo og 212 km fra Gøteborg. Det er hyppige togavganger fra Fredrikstad jernbanestasjon til Oslo og Halden / Gøteborg / København. Det er også bussavganger til både Oslo og Gardermoen flyplass.

Nedenfor finner du informasjon om festivalarenaer, spisesteder, transport og overnattingsmuligheter.

 

Festivalarenaer

Fredrikstad Kino

Fredrikstad Kino er festivalens hovedarena og samarbeidspartner. Kinoen er et 6 salers kinoanlegg med topp moderne kinoteknologi. Fredrikstad Kino huser alle festivalens filmvisninger, samt hoveddelen av seminarene.
Nygaardsgata 16, 1606 Fredrikstad

TÆPS

TÆPS er den beste ølbaren i byen, og arena for flere filmvisninger og eventer. Ett av stedene vi møtes på kvelden når dagens festivalprogram er slutt.
Nygaardsgata 33, 1607 Fredrikstad

HOI POLLOI

Vin og sake-bar vi er sikre på at du vil like, og stedet hvor Abstraction programmet vises. Dette er det andre stedet for mingling og å møte nye festivalvenner.
Nygårdsplassen 4, 1607 Fredrikstad

Restauranter

TÆPS

Beste burgern i byen! De har et festivaltibud som gir passholdere 10% rabatt på ma

Nygaardsgata 33, 1607 Fredrikstad

SAINT RAW SUSHI.

Få en smak av Asia med Saint Raws ferske sushi og robata grillet kjøtt og fisk.
Storgata 8, 1607 Fredrikstad

VILLA PARADISO

Stedet for italiensk pizza, og de har et festivaltibud som gir passholdere 10% rabatt på mat, og gratis valgfri kaffe etter måltidet.
Nygaardsplassen 4, 1607 Fredrikstad

Transport

Tog

Oslo – Fredrikstad – Gøteborg

Buss

Oslo – Fredrikstad Oslo
Lufthavn Gardermoen – Fredrikstad
København / Gøteborg – Sarpsborg. Overgang med lokal buss/tog til Fredrikstad.

Fly

Oslo Lufthavn Gardermoen

Overnatting

Scandic City Fredrikstad 

FAF overtar hotellet og frem til 20. september kan kun FAF-deltakere bestille rom under festivalen. Ring direkte og nevne Fredrikstad Animasjonsfestival for å sikre rommet ditt. +47 69 38 56 00

Vi er stolte av å kunne tilby våre deltakere en rabattert pris på Scandic City fra onsdag til søndag.

Enkeltrom – 1245,-

Dobbeltrom – 1395,-

Scandic City Fredrikstad er hovedhotellet for 2023-utgaven. Det ligger i Fredrikstad sentrum, 10 minutters gangavstand til togstasjonen og 1 min fra busstasjonen. Mindre enn 5 minutters gange til kinoen, er dette det beste alternativet for å være i hjertet av festivalen.

WEX HOTELS

Wex er et helt nytt leilighetshotell midt i festivalens smørøye.
Olaf M. Holwechs gate, 1607 Fredrikstad

Scandic City Hotel

Festivalhotellet Scandic City Hotel ligger kun 100 meter fra kinoen. Hotellet har 110 rom med høy standard. Det ligger 500 meter fra jernbanestasjonen og kun 50 meter fra busstasjonen.
Gunnar Nilsens Gate 9, 1607 Fredrikstad

B&B PÅ ISEGRAN

B&B på Isegran tilbyr enkeltrom, dobbeltrom eller et eget hus. B&B’n ligger idyllisk til på øya Isegran. Transport til/fra øya er Byfergene som er gratis. Rutetider finnes her. Det er også mulig å spasere (ca 19 min fra Fredrikstad Kino).

QUALITY HOTEL FREDRIKSTAD

Quality Hotel Fredrikstad ligger i sentrum av Fredrikstad, med 10 min gangavstand til buss og togstasjon. Hotellet har satset på skandinavisk design og har 172 hotellrom.

GAMLEBYEN HOTELL

Gamlebyen Hotell har beliggenhet i Nordens eldste festningsby. Hotellet har 15 rom. Gamlebyfergen (Cicignon – Gamlebyen) transporterer deg gratis frem og tilbake hele døgnet. Rutetider finnes her.

FREDRIKSTAD MOTELL OG CAMPING

Fredrikstad Motell og Camping ligger i idylliske, landlige og historiske omgivelser med kort vei til byens pulserende handelssentrum og uteliv. Mulighet for overnatting i hytter eller på motellet, plass for bobil og caravan. Gamlebyfergen (Cicignon – Gamlebyen) transporterer deg gratis frem og tilbake til Gamlebyen hele døgnet, og herfra er det kun 11 minuters gange til Fredrikstad Motell og CAmping. Rutetider for fergen finnes her.

Hotel Fredrikstad

Hotel Fredrikstad er et sentralt plassert koselige hotell med god frokost. Hotellet er plassert ved Domkirkeparken, og har kort gangavstand til det meste i Fredrikstad Sentrum.

faf