Breakfast seminar: Fredrikstad Show and Tell - Fredrikstad Animation Festival

Breakfast seminar: Fredrikstad Show and Tell

Fredrikstads kreative bransje er i stadig vekst. Kjent for byens optimisme er Fredrikstad hjembyen til flere attraktive studioer og byråer innen animasjon, design og film. Under fredagens frokostseminar på festivalens ‘Industry Area’ på Blender Collective kan du møte noen av de viktigste fra den lokale bransjen og bli med på to presentasjoner av to av studioene som holder hus her.

Netron er et digitalt kreativ byrå, som spesialiserer seg på film, animasjon og interaktive medier. Arbeidet deres omfatter alt fra motion graphics, via 2D animasjon til fullskapa 3D animasjon og live-action film prosjekter. De er et lite men kompetent lag med en vid visuell stil som gjør dem i stand til velge teknikk og stil som passer det budskapet som prosjektet skal presentere.

Provinsen er et design studio som arbeider med prosjekter relatert til visuell identitet og branding, men også innen film og animasjon. Studioet jobber tett med filmskaper Harald Fossen, og de har fusjonert design prosessen med klassisk filmskapning. Deres mål er å bevege mennesker med design.

faf