Illustrasjon og animasjon - Fredrikstad Animation Festival

Illustrasjon og animasjon

I anledning Qvisten Animation sitt jubileum, som vi feirer under festivalen, har vi invitert to av samarbeidspartnerne til studioet for å presentere sitt arbeid med filmer som Qvisten har hatt stor deltagelse i.

Illustratør Lisa Aisato og regissør Kristin Ulseth kommer for å holde en presentasjon av sin kommende kortfilm Odd er et egg, som har planlagt premiere i løpet av 2016. Odd er et egg vil være en adaptasjon av Lisa Aisatos egen bok med Kristin Ulseth som regissør. Aisato er selvsagt med som produksjonsdesigner. Sammen vil de holde en presentasjon om produksjonen av boka til en animert kortfilm.

Øystein Dolmen og Eric Vogel vil etterfølge med en presentasjon av langfilmen Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin. Øystein Dolmen (også kjent som Knutsen) er idémannen bak filmen, mens Eric Vogel er filmens produsent. Sammen skal de holde en presentasjon av filmens utvikling fra Dolmens (og makker Gustav Lorentsens) hode og strektegninger, til et 3D univers. Vi kan love dere helt sanne historier om grevlinger i taket, Bergensere og studentersamfunn.

 

faf