New Nordic Animation - Fredrikstad Animation Festival

New Nordic Animation

Hva skjer i Norden?

Fire foredragsholdere fra Danmark, Finland, Sverige og Danmark er invitert for å presenterer sine siste prosjekter. Animasjonscenene i Norden vokser og seminaret presenterer noen av de hotteste regissørene, produsentene og studioene fra det kalde nord.

Forumet er satt sammen i samarbeid med forskjellige organisasjoner for animasjon i Norden. SAAVA den svenske sammenslutningen for animasjon og VFX, den danske organisasjonen Anis og Finnanimation – en ikkekommersiell organisasjon for å promotere den finske animasjonsbransjen er alle partnere i forumet.

Av foredragsholdere kommer Frank Mosvold fra Norge som vil presentere en work in progress av arbeidet han gjør med langfilmen om Elleville Elfrid, det danske produksjonshuset Late Love Production kommer også med produsent Lana Tankosa Nikolic og den svenske regissøren Christian Rytelnius som vil snakke om sin kommende film Pelle Svanslös.  Fra Finland kommer Hanna and Kari fra produksjonsselskapet MRP Matila Röhr Productions Oy  som vil vise hva de driver med for tiden.

Seminaret er åpent for deltagere med gyldig bransje- (Industry pass eller Saturday Industry pass) eller studentpass .

faf