Painting and animating in VR - Goro Fujita - Fredrikstad Animation Festival

Painting and animating in VR – Goro Fujita

VR er en av de mest spennende nye teknologiene og involveringen av store teknologibedrifter som Facebook, Google og Apple er det ryktet – understreker den store interessen og potensialet for innovasjon i feltet. 

VR som et verktøy har sett store skritt i utvikling de siste årene; slik at animatøren kan lage objekter, tegn og verdener i selve 3D-rommmet. Vi ser nå konturene av en fremtid der mer effektivt 3D-tegning er mulig, som også lar artister beholde sitt opprinnelige uttrykk gjennom en mer flytende arbeidsprosess. 
Goro Fujita er en del av Oculus Story Studio-teamet i San Francisco, hvor han arbeider som art director for flere VR-prosjekter. Han vil snakke om sin karrierevei helt fra sine første arbeider til sin tid i filmindustrien, der han skaper VR-innhold. Ved å bruke reisen som et eksempel, vil han diskutere de forskjellige måtene å lykkes og vise hvordan å skape en treningsrutine kan forbedre dine ferdigheter. Presentasjonen vil bli fulgt av en live Quill VR-illustransjonsdemo. Goro vil også vise sin kortfilm Beyond the Fence, som ble laget ved hjelp av Quill.

Seminaret er åpent for deltagere med gyldig bransje- (Industry pass eller Friday Industry pass) eller studentpass .

faf