Sikre deg adgang til våre visninger og arrangementer

Årets festival nærmer seg med stormskritt og snart kan du reservere deg for de aktivitetene som du ønsker å gå på under festivalen. I 2019 utgaven av Fredrikstad Animation Festival lanserer vi et reservasjonssystem, som lar alle akkrediterte til festivalen reservere plass til sine favorittarrangementer under festivalen.

Alle som har kjøpt pass og registrert seg i vårt akkrediteringssystem vil få tilgang til festivalens online-reservasjonssystem, og fra fredag 18. Oktober klokka 13:00, har man mulighet til å reservere plasser på de arrangementene man ønsker.

Kjøp ditt festivalpass nå, så er du sikker på at du får mulighet til å reservere før det blir fullt.

Slik fungerer reservasjonssystemmet:

1) Kjøp ditt festivalpass.

2) Etter at kjøpet har blitt bekreftet vil du motta en e-post med link til registreringsskjema til festivalens akkrediteringssystem. Ikke stress hvis du ikke får bekreftelse med en gang. Den kommer!

3) Fredag 18. Oktober klokka 13:00, vil alle som har registrert seg få tilgang til sin egen reservasjonsplattform. OBS! Du må være registrert i vårt akkrediteringsskjema for å kunne få tilgang.

4) Under ’Programme’ fanen på plattformen finner du alle forestillinger, seminarer og andre arrangementer under festivalen. Her har du mulighet til å reservere til forestillingene du ønsker.

5) Når du har reservert en forestilling vil den vises i ’My Schedule’. Når du har reservert en forestilling, vil det ikke være mulig å reservere andre forestillinger på samme tidsslot. Vær derfor nøye med å reservere deg kun til de forestillingene du planlegger å gå på.

6) Sørg for å møte opp i god tid før forestillingen. Hvis du skal være sikker på at du får brukt reservasjonen din, må du innfinne deg i salen ti minutter før forestilling. Umøtte reservasjoner blir slettet og forestillingen åpnes for de uten reservasjon.