Tiltak mot smittespredning - Fredrikstad Animation Festival

Tiltak mot smittespredning

For å forhindre spredning av koronavirus og sikre en trygg festivalopplevelse for alle, følger FAF myndighetenes direktiver og forskrifter strengt. 

I tillegg til råd om å opprettholde minst 1 meters avstand fra andre og følge råd om å hoste i et papirlommetørkle eller albuekroken, og holde god håndhygiene, ber vi våre besøkende være oppmerksomme på følgende smitteverntiltak: 

– FAF forbeholder seg retten til å nekte deg adgang til våre arrangementer hvis du viser symptomer 

– Du blir bedt om å oppgi e-postadresse og telefonnummer når du kjøper kort og billetter 

– Billettsystemet håndhever et tomt sete mellom hvert medlem av publikum (unntak gjelder for grupper som bor i samme husstand og kjøper enkeltbilletter). Bruk kun setet som er oppgitt på billetten din 

– Gratis arrangementer krever forhåndsregistrering gjennom reservering av billett 

For å unngå køer og enkelt la deg sikre deg en plass på våre visninger og arrangementer, oppfordrer vi deg sterkt til å bruke vårt online billettsystem til å gjøre reservasjoner/booke billetter dersom du har festivalpass, eller til å kjøpe enkeltbilletter. Viktigst av alt, vi ber deg om å bli hjemme dersom du har symptomer! Vår digitale festivalutgave lar deg følge arrangementer og visninger hjemmfra. Alle firedagers festivalpass gir ubegrenset tilgang til den digitale festivalen, og ubrukte dagspass konverteres gratis til digitale pass på forespørsel. 

Lær mer fra helsemyndighetene. 

Bilde: Something to Remember (Niki Lindroth von Bahr) i Nordic-Baltic Competition – Short Film

faf